Mrt

2. Dönem 1. ortak sınav takvimimiz yayınlanmıştır. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Mrt

Öğrencilerimizin severek okuduğu Gökçe'nin Yolu adlı kitabın yazarı Sayın Ahmet BÜKE'yi okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimizin kitapla ve yazarıyla ilgili dikkatli sorularına yazarımız içtenlikle cevaplar verdi. Öğrencilerimiz için harika bir deneyim oldu. Kendisine okulumuzun davetini kırmayıp icabet ettikleri için tekrar teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşını Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

Mrt

Sağlıklı beslenme kapsamında okul kantinimizde perşembe günleri çorba ve meyve günü düzenlenmektedir.

Mrt

Setbaşı okur-yazar buluşmalarının yeni konuğu öğrencilerimizin keyifle okuduğu Gökçe'nin Yolu kitabının yazarı Ahmet BÜKE.

Kitap söyleşimiz 11 Mart pazartesi günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Mrt

Türk mühendisliğinin eseri milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuş denemesini başarıyla tamamladı.

Mrt

Bursa Sanayi ve Ticaret Odası tarafından okulumuzda Sağlıklı Beslenme ve Güvenilir Gıda Tüketimi hakkında konferans verilmiştir. Toplum sağlığı ve sağlıklı beslenme bilinci oluşturma konusunda öğrencilerimize bilgilendirmeler yapılmıştır.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası olması sebebiyle toplumda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere daima hazırlıklı olunması amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Öğrencilerde hayvan sevgisini pekiştirerek, hayvan barınakları ile ilgili farkındalık oluşturmak ve toplumda bu bilinci yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilen Yıldırım Belediyesi Hayvan Barınağı gezisi ve tarihimizi gezerek görerek öğrenmeleri için Cumalıkızık gezisi düzenlenmiştir. Emeği geçen danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okur-Yazar Buluşmaları etkinliğimiz çerçevesinde okulumuzda ağırladığımız yazarımız Tuba AKTAŞ DELİ'ye katılımları için teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimiz okudukları kitabın yazarıyla tanışıp kitap üzerine sohbet ederek farklı bir deneyim yaşadı ve çok mutlu oldular. Etkinliklerimiz yeni kitaplar ve yeni yazarlar ile devam edecektir.

Şbt

Öğrencilerimizle birlikte Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde sahnelenen Cumhuriyet'e Doğru tiyatro oyununu izledik.

Şbt

Geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz, okulumuza büyük emekler vermiş, eski müdürümüz merhum Kamber Marangoz hayrına okulumuz adına lokma hayrı yapılmıştır.

Merhum müdürümüze  Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Şbt

Öğrencilerimiz, keyifle okudukları "Senden Tembeli Var" kitabının yazarı Tuba AKTAŞ DELİ ile okur-yazar buluşmasında bir araya gelecek.

Okur- yazar buluşmamız 23 Şubat Cuma günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Şbt

Öğrencilerimizin "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Deyimleri Resim ile Anlatma" etkinliğine ait çalışmaları

Ock

Okulumuz okul tanıtım gezileri kapsamında Bursa Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirildi.