Ara

Okulumuzda düzenlenen karakalem resim sergimiz geniş katılımla tamamlandı. İl Milli Eğitim müdürümüz sayın Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU, İlçe milli eğitim müdürlüğü şube müdürlerimiz sayın Harun ÖZ, sayın İbrahim TAŞTAN, ve komşu okulumuz Dörtçelik İlkokulunun müdür ve müdür yardımcıları kıymetli ziyaretler gerçekleştirdiler. Kendilerine teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca sergimizin hazırlanmasında emeği olan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ajda TURHAN'ı ve birbirinden güzel resimlerle sergimizi zenginleştiren değerli öğrencilerimizi tebrik ederiz...

Ara

8. Sınıf öğrencilerimizin Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ajda TURHAN rehberliğinde hazırladıkları karakalem resim çalışmalarının yer alacağı sergimiz 21-22 aralık tarihlerinde konferans salonumuzda ziyarete açık olacaktır. Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Ara

Müdür yardımcımız Sezgi ÖZAY başkanlığında, müdür yardımcımız Halit ERKUŞ ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Esma AYTEKİN ÇELİK rehberliğinde Ankara Gezisi gerçekleştirilmiştir.

Gezi kapsamında anıtkabir, 1. meclis, 2. meclis, etnografya müzesi gezilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Heykel'de yapılan çelenk sunma töreninde Bursa İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU öğrencilerimizle sohbet etti.

Ara

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programımızı düzenledik. Programımızda okul koromuz atamızın sevdiği türkülerden bazılarını seslendirdi, öğrencilerimizin hazırladığı zeybek gösterisi sunuldu. Ayrıca hafta boyunca atamızın sevdiği türküleri teneffüslerde yayınladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları okulumuzda coşkuyla kutlandı. 29 ekim haftası boyunca marşlarla cumhuriyet coşkusunu yaşayan öğrencilerimiz bayramımızı keyifle kutladılar.

Hafta içerisinde öğrencilerimizin Fatma KÜÇÜK, Nagehan BAL, Gizem GÖLBAŞI hocalarımızın rehberliğinde hazırladıkları tiyatro gösterisi tüm okulumuza sergilendi.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışması, spor müsabakaları, kodlama, tiyatro etkinliği gibi etkinliklere katılan, dereceye giren öğrencilerimize belgeleri verildi. Okul koromuzun seslendirdiği marşlar ve şarkılarla şenlenen törenimizde ayrıca başarılarıyla gurur duyduğumuz, dünya çapındaki yarışmalarda dereceleri olan piyanist öğrencimiz Arya  da sanatı ve yeteneğiyle törenimize zenginlik kattı. Okul müdürümüz Mustafa ÇAPAR öğrencimize okulumuz adına plaket takdim etti.

Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz yazdıkları eserlerini okulumuza sundular. Beden eğitimi öğretmenimiz Fatma Gülnaz DÜNDAR hocamızın öğrencilerimizle hazırladığı step dans gösterisi sunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de teşrif ettiği törenimiz 100. yılımıza yakışır bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında kodlama ve yazılım programlama farkındalığı oluşturmak için okulumuzda kodlama haftası etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerimiz katıldıkları uzay temalı bilgisayarlı kodlama etkinlikleriyle hem evlerinde hem okulumuzda etkinlik boyunca birlikte çalışmanın, mantıksal düşünmenin, yaratıcı fikirler üretmenin ve kodlamanın tadını çıkardılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı sebebi ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarımıza katılmak isteyen öğrencilerimizin başvurularını bekliyoruz.

Yarışmalara katılmak isteyen öğrencilerimiz görevli öğretmenlerimizle iletişime geçebilirler. Son başvuru tarihi 20 Ekim'dir.

Duyuru : Okul Giriş - Çıkış Sistemi (Turnike) hakkında

Eyl

Uluslararası Pianale Piyano Yarışmasını kazanan dört piyanistten biri olan ve bu yarışmayı kazanan en genç piyanist olan öğrencimiz Arya Su GÜLENÇ'i, ailesini ve emeği geçen hocalarını tebrik ederiz.

Nice yıllar başarılarını gururla izlemeyi dileriz.

Hem akademik hem sosyal olarak örnek gösterebileceğimiz öğrencilerimizden olan Arya ile iftihar ediyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi her zaman destekçisi olacağımızı bilmesini istiyoruz. Başarıları daim olsun.