Mezuniyet gecemiz 7 Haziran Cuma 19:00'da gerçekleşecektrir.

Mezuniyet gecesi için başvurular 13 Mayıs'a kadar Okul Aile Birliğine yapılabilmektedir.

Nis

Okulumuz 2. dönem genel Veli toplantısı Okul Müdürü Mustafa Çaparın açılış konuşmasından sonra sınıf rehber öğretmenleri öncülüğünde sınflarda gerçekleştirilip tamamlanmıştır.

Nis

Bursa ili Yıldırım ilçesi  Ahmet Vefik Paşa  Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğretmenleriyle beraber hazırlamış oldukları  projelerden oluşan  TÜBİTAK 4006/A Bilim  Fuarı  sergisinin açılışına katılan öğretmen ve öğrencilerimiz stantları  tek tek gezip sergilenen  projeleri  inceleyerek  öğretmen ve öğrencilerden çalışmalar  hakkında bilgi  aldı.  Etkinlik öğrencilerin öğretim  programı  çerçevesinde  ve kendi  ilgi  alanları  doğrultusunda  belirledikleri  konular üzerine araştırma yaparak,  araştırma sonuçlarını  sergileyebilecekleri, öğrenciler ve katılımcılar için  eğlenerek  öğrenebilecekleri ayrıca  rol model mezun buluşmaları için  bir ortam oluşturdu.
          TÜBİTAK 4006/A Bilim  Fuarı hazırlanmasında  emeği geçen  Ahmet  Vefik Paşa Anadolu Lisesi  idarecilerine, danışman öğretmenlerine teşekkür eder,  öğrencilerine başarılar  dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törenimizde çeşitli spor branşlarında iülke ve il bazında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri sunuldu, okul içi spor müsabakalrının final oyunları oynandı. Okul koromuzdan şarkılar ve okul marşımız dinlendi. Danslarla törenimiz şenlendi. Bando takımımızın performansı ile törenimizin coşkusu taçlandı.

Şiirler, şarkılar, danslarla tam bir şenlik havasında geçen törenimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ve törenimize katılarak coşkumuza, bayram sevincimize ortak olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

25 Nisan Perşembe Günü 10:30-12:30 saatleri arasında 7. ve 8. Sınıflarımızın,

26 Nisan Cuma Günü 13:30-15:30 saatleri arasında 5 ve 6. Sınıflarımızın hazırladığı Okul Kermesine davetlisiniz.

Kermesimizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Nis

Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda kişisel hijyen eğitimi verilmiştir.

Nis

12 Mayıs 2024 Pazar günü için planlanan gezimizin son başvuru tarihi 5 Mayıs Cuma'dır. Başvuru ve ayrıntılar için okul aile birliğimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Mrt

Okulumuzun eğitim-öğretim kalitesini artırmak adına düzenlenen e-twinning projelerimiz tüm hızıyla sürüyor.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109. yıldönümü okulumuzda türküler ve şiirler eşliğinde kutlandı.  Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2. Dönem 1. ortak sınav takvimimiz yayınlanmıştır. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Mrt

Öğrencilerimizin severek okuduğu Gökçe'nin Yolu adlı kitabın yazarı Sayın Ahmet BÜKE'yi okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimizin kitapla ve yazarıyla ilgili dikkatli sorularına yazarımız içtenlikle cevaplar verdi. Öğrencilerimiz için harika bir deneyim oldu. Kendisine okulumuzun davetini kırmayıp icabet ettikleri için tekrar teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşını Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı

Mrt

Sağlıklı beslenme kapsamında okul kantinimizde perşembe günleri çorba ve meyve günü düzenlenmektedir.